Orkeslös

Efter intensiva dagar, och sen totalt lugn, drabbas man av den klassiska sjukan. Och jag har åkt på den. Rejält. Har feber, ont i huvudet och är förkyld. Blä.

Afrika-Johanna kom idag och hälsade på, och stannar till imorgon, så jag trotsade febern och gick till Thimons och fikade med henne och Martin. Mysigt! Årets första uteserveringsfika. Hurra!


Helgen/veckan i sthlm har varit intensiv men underbar. Galet bra undervisning om vad vi är kallade till: bota sjuka, resa upp döda, driva ut demoner, hela spetälska, och inte "ska jag bli pastor eller missionär?". På kvällsmötena som var öppna i storkyrkan blev 30 helade varje kväll minst, och ännu fler sista kvällen när de gick ut på stortorget och fortsatte be... Mäktigt! Gud är stor och verklig! Och vi har Guds auktoritet inom oss. Vi har händer att använda till det Gud har tänkt.

En sak jag reagerade på, som blev en aha-upplevelse, är kraften i ett vittnesbörd. Hur genom att en berättar att Gud helat en muskel tex, skapar det tro i en annan med samma problem med en muskel -att Gud kan hela även den! Ibland blir människor helade bara de hör ett vittnesbörd, utan att ens fått förbön! Och vilken kedjereaktion det kan ge, för att en berättar sitt vittnesbörd. Så var inte tyst med vad Gud gjort för dig!

Nu måste jag dricka honungsvatten, om jag ska kunna prata mer ikväll. Men blir nog sängen väldigt snart. Förra natten stördes av huvudvärk och feber... Nu är det nog med självömkan!

Gårdagen var mysig, med grillning på Vätterstranden. Ljuvligt!

Gud älskar dig oavsätt, glömt inte det.

Fridens tankar i ditt liv

Det lider mot sitt slut

Nu är biljetten till stockholm bokad!

Jag ska hjälpa till på en ledarkonferens och vara ANSVARIG för all lovsångstext under helgen på väggen. HAHA! Så jag ska springa runt med en laptop och se till att låtarna finns i den och att de syns väl inne i kyrkan. Hm. Önska mig lycka till.

Det hela börjar på torsdag med jag ska vara där redan på tisdag för att inhandla kolor och presentkorgar mm till folket som är med, hehe.. Jag tror det här blir en rolig, men intensiv, vecka. Då jämnar det väl ut sig med tanke på lugnet jag haft de här veckorna i Lule.

By the way: lakritspuck-glassen! Jag är helt HÄNFÖRD! Helt sjukt god... Bara köp den vett ja!

Jag blir välsignad, då blir man tacksam!

Må Guds ljus lysa för dina fötter så du ser vart du ska gå.

Den ena dagen är den andre olik

Nu sitter jag i Efs, bor i Pingst och har inget mer att göra idag.

Det är spännande det här kära vänner. Jag har bott i Katolska kyrkan i två veckor och hjälpt till lite grann. Har varit i Pingst och ryckt in i deras LP verksamhet. De har fika och lunch för missbrukare onsdag-torsdag, otroligt bra grej! Idag var jag till Efs och erbjöd mina tjänster, så har skottat snö och städat i bokhyllor. Fick kaffe och mat, vilket känns som välsignelser när man har all mat i papperskassar på golvet i rummet, för tillfället, och kylvarorna i ett annat hus.. De är otroligt gulliga och är så tacksamma för hjälp, så känns roligt vara här! Ska hit imorn med, och kommer nog hänga här en del i veckan.

Det är otroligt nyttigt att hela tiden ta dagen efter vad som dyker upp längs med timmarnas gång. Jag vet aldrig när jag vaknar var jag kommer hålla hus, vad jag ska äta, eller vilka människor jag kommer möta. För tillfället bor jag alltså i Pingst i en av deras lägenheter. Stugan jag fick ha hos Katolikerna är uthyrd denna vecka pga av att de har ikonmålnings-kurs med en ortodox biskop. Han håller ett föredrag imorn kväll som jag nog ska gå på.

Igår var jag på konsert med Old Town Gospel Choir, det var kul! Har börjat lära mig hur staden är uppbyggd (mitt lokalsinne är inte särskilt utvecklat), och är otroligt trött på all snö! Har kommit en decimeter minst, med snö sen igår och våren känns väldigt långt bort. Men nu verkar solen orkat fram en sväng iaf, hurra!

Jag borde kolla upp färdmedel neråt landet snart, vet bara inte när jag far...

Jag har lagt på mig mer dialekt. Det är läskigt hur fort jag vänder kappan efter vinden rent språkmässigt!

Ta hand om er. Gud är en stor Gud!

Fridens

Praktik

Hörrni, jag är i LULEÅ!
Det är galet.

Flög hit idag (ja, jag har dåligt samvete för att jag flög för alla utsläpp... men tågresan var ju så låång)

Bor i en liten stuga med kök, tvättmaskin osv, och lånar den av katolska kyrkan. Spännande minsann!

Jag misstänker att det kommer bli utmanande och nyttiga veckor framöver..

Ha det fint!