tisdag morgon

Pratade med Olof i telefonen igår, han fyllde 3 år. Mysigt värre! Inte för att man förstod allt han sa, men ibland kopplade det. Jag sa att jag måste komma och hälsa på honom snart och leka, och då sa syster att han log där han låg i sängen.. ens hjärta kan ju inte annat än smälta!
Pratade även med Alma, det är ren glädje med barn alltså.

Idag ska jag till Tranås igen, börjar ledsna ur på att åka dit nu. Ska ha miniuppkörning med min lärare, sen blir det halkbana på torsdag. Ska sova över hos Matilda i Tranås på onsdag eftersom jag ska va där 6.00 vid skolan. Crazytidigt. Sen närmar sig uppkörningen.. iii.

Har pianolektion idag.

Hade en mysig helg med Anna och Carro. Mitt rum såg ut som en enda stor säng, men det gick in tre personer i alla fall! De stannade kvar efter att kamratstödjarna haft utbildningsvecka på skolan. Det var roligt att de var här en vecka minsann. Det behövde jag..

Men nu ska här planeras inför tjejkvällen ikväll!

Fridens


Hello sunshine

Det är härligt ibland alltså!
Klassen är ljuvlig, det är party inne på kontoret till Aretha Franklin, solen lyser, det är fredag och en oplanerad helg ligger framför, Gud är god, Tre Dagar-planeringen gick bra igår, har massa vänner, har ingen sömnbrist, och har mumsat på P-O's mazariner till fikat.


Härligt är ordet? Eller hur?!