Så kan det gå

Idag blev det inte som schemat tänkt det. Skulle varit en dramadag, men Helena låg i sängen när vi ringde henne. Spännande blev det då :) Men vi skulle ha haft friluftsdag imorgon, så blev till att kasta om i schemat. Som tur var kan hon komma imorgon i stället, så vi tog friluftsdagen i solskenet efter fikat idag. Det blev djurbingo och kreativitet i form av att skapa en bibelberättelse med naturens grejer. De är påhittiga minsann!

Blir dramatik ibland.. oväntade saker sker, men man kan ju inte ana annat när 30 oliksinnade personer är på samma ställe. Man ser saker på olika sätt och tänker olika om samma saker. Är spännande hur folk fungerar, och hur man agerar i en grupp. Grymt kul att följa. Startsamtalen har dragit igång också, känns bra att få prata med dem enskilt.

Till helgen hoppas jag på Jönköping. Vore skönt!

Är så sugen på att baka... jämt. Är väl för att kompensera avfallet av baktillfällen förra året, haha.

Hoppas du har det bra och kan njuta av att leva. Dagen du har idag med alla dess tillfällen till att göra dig själv och någon annan glad, kommer inte tillbaka. Se det som ett tillfälle, och inte som en stressorsak.

Gud vill fatta din hand och hjälpa dig vidare. Låt Honom göra det!
Fridens liljor.


Livet har en tendens att vara som en cykeltur

Sitter här i min blåa kontorsstol vid mitt bruna slitna skrivbord.
Det är papper i rosa,vitt och grönt över hela bordet. Mitt bland alla papper sticker den gigatiska och gråa Compaq-skärmen upp, och bara tar över hela intrycket.

Min arm vilar på en bok jag borde ha läst. Första texten innan kapitlet ska vara genomgrubblat innan morgondagen har kommit. Vet inte hur jag ska lyckas med det. Prestationsläsning är inte riktigt min grej.

Mannen som brukar sitta vid min sida dagarna i ända har lämnat en tom kontorsstol, liknande min, efter sig. Han sitter och tar in kunskap om vår heliga Fader i himlen och att vår Far ska fruktas. Jag har suttit här hela dagen och bläddrat i gamla pärmar. Misstänker att han kommer ha fått med sig mer av den här dagen än mig. Men jag siktar på nästa veckas undervisning, jag tror den blir bra.

Mitt lilla, till färgerna ljusa, kryp-in har blivit utfyllt med en garderob av det smalare formatet. Jag tänker hålla de enorma spindlarna borta från mina tillhörigheter. Några andra djur jag hoppas är portade från mitt tillhåll är vägglössen, som sprungit runt på mig nattetid och i mina väggar den senaste tiden. Anticimex-mannen har behandlat mina vita trälister, och resårsängen har blivit utbytt mot en annan. Nu hoppas jag på att få sova i fred.

Annars är den nyinkomma klassen en skön blandning av människor, och stämningen inom de fyra väggarna för ledarna är varm.

Kollektivet uppe på kyrkan är livfyllt. Det känns bra.

Varmt välkommen hit - får man om man tittar förbi för antingen en kortare, eller längre, visit.