juleeeen är hääär


GLAD första ADVENT!!

en månad kvar till julafton

Ikväll ska Magnus lära oss hur man gör en riktig pepparkaksdeg. Efter det blir det nog Batman begins. Nice.
Imorgon ska jag baka lussekatter så det står härliga till. Julmusikal-gruppen jag är med i ska ha hand om adventsfikat nästa söndag i kyrkan. Och vi har blivit strängeligen upplysta om att om fikat inte består av lussekatter och pepparkakor blir det många besvikna. Ha! Är väl bara till att lyda om vi ska få in några pengar på fikakollekten, I guess.

Annars är min iPod utladdad och mobilen ihoprasad. Ska skicka den i ett paket upp till Leksand imorgon. Ser inte framemot att betala en räkning eller för en ny telefon. Dessa materiella saker som suger ut allt man har i plånboken. Apropå konsumtion är det "En köpfri dag" imorgon. Bäst att handla ikväll då alltså, om det nu var det som var grejen.. eh? Lämnar det där.

Ätit första julmaten idag också. Ingen kunde undgå min lycka över det. Martins köttbullar och jansons frestelse alltså. Dessvärre var rödbetssalladen slut. Ris-a-la-maltan, man skulle ju kunna hopa över mycket av julbordet bara för att orka lite mer av den. Mm. Hoppas på rester av den efter första julbordet nästa vecka på Ralle.

Eva improviserar på gitarren. Bäst jag slutar.

Haha.

Saker ordnar till sig

ÄNTLIGEN har Lovisa tagit tag i sig själv
och ringt numret till körskolan i Tranås.
Bra gjort.

Halka

Inga ord.
Tappar greppet om något jag aldrig hållit i.
Leende, bara för att det inte ska synas.
Så larvigt, i grund och botten.

Men är det så fel att önska att man var sedd?