Avreaktion


Ett hjärta.
Så mjukt och skört.
Så lätt sårat. Så lätt fångat.
Så lätt trampat på.
"Var rädd om ditt hjärta"
Så stora ord, sånt ansvar..
.. i slutändan, har jag bara ansvar för mig själv?
Mina handlingar och val leder till konsekvenser som hamnar över mig själv till sist.
Och sen vara förstående om varför det blev som det blev..
...det är väl ändå att vara vuxen det?


Är så fruktansvärt less på all skit som pumpas ut ur MTV och voiceTV, fattar inte! Ahhh! Snacka om tokskev bild av relationer och utseende.. Lider med de små som matas med det. Usch. Det värsta är att ändå sitter man där och tittar och blir lika påverkad själv. Bahh... jag vill inte vara lättpåverkad. Men det är man, så då far man stå sina kast. Vuxen som man tydligen ska bli och vara... hm.

Är hemma nu. Så underbart skönt.
Var på hockey idag, det var på tiden. Med mamma och pappa, det var ännu mer på tiden, haha!

Bäst att sova sina timmar har jag lärt mig. (usch, inte vuxen.. blä..)
Sov gott.


I like

Jag gillar kontorstimmarna på tmu.

Det är party! :)


image144

www.tmu.org

Att leva som man lär

Jag och Erik har precis haft 2 x40 min lektioner i "Relationer på hög nivå" för klassen. Och det gick bra!
Det var roligt. Så skönt när man känner att man kan slappna av och säga nya tankar när man väl står där, blir så påtagligt att Gud är med en liksom.

Det negativa var att jag insåg under tiden att mitt ordförråd innehåller alldeles för många "liksom". Klurigt att börja finslipa på det medan man pratar framme vid tavlan. Men till nästa gång bör det finnas ett mer acceptabelt antal i mina meningar som kommer ur min mun. Hoppas jag i alla fall.

Bra att påminna sig själv också om hur relationer bör fungera, och att själv försöka vara ett föredömme i det. Man har ju ändå mångas ögon på en det här året. Snacka om utmaning, hela livet.
Relationer är ju ändå det som är livet. Vad spelar det för roll om man är en hejare på något, typ padla kajak, när man har stora behov av att finslipa sin förmåga att umgås med folk. Vad är det som har betydelse i längden?

Nu har jag nästa nöt att knäcka, kvällssamlingen ikväll som jag ska leda. Ytterligare en, är fördjupningsarbetet. Christer gav mig ett hett tips imorse: kvinnans roll i jämförelse med mannens, genom historien och hur den ser ut idag. Inom kristenheten då, givetvis.
Just det, ska kanske dela ett vittnesbörd i Kinnarp på lördag också. Är nämligen möteshelg med klassen då. Jag och Christer som ledare. Sicket team! Blir skoj.

Nu ska vi fara hem. Blir ingen innebandy idag, en förkylning verkar vara på ingång är jag rädd.

Helgen i sthlm var nice, se 
lolite.bilddagboken.se för bilder.

Hoppas du mår bra och känner att du lever ditt liv som du önskar.

Frid