Vattendropp

Det regnar!
Är det inte ett märkligt väder... ?

Det kan vara det bästaste som finns! (som när man tex åker på Autobahn i Tyskland och det är bilkö och man läser en bra bok i baksätet samtidigt som man ser dropparna rinna nerför rutan medan man själv sitter torr inne i en varm bil med uppkrupna ben.)

Eller som när man är sugen på att se en riktigt bra film, och, tackochlov, regnar det så man kan göra det utan att få dåligt samvete över att man är inomhus..

Fast det kan vara det värstaste. Som när man betalat 4 månader innan för en konsert/föreställning som ska gå av stapeln den där junikvällen när det regnade som mest på 49 år.

Eller när man äntligen tog tag i livet och gick ut för att göra pappa en god gärning, genom att lära sig åkgräsklipparen och började klippa gräset (som tar en evighet för gräset tar aldrig slut) och gräsklipparen går sönder så pappa måsste laga den jättelänge. Så länge att när den väl är lagad och man kan börja klippa igen, så börjar det regna och man får inte fortsätta förns nästa dag.


Är inte regn ett märkligt väder så säg.


(...jag bara älskar för långa meningar!)


Kommentarer
Postat av: Marie

å Lovisa, jag sakanar dig å alla sina tankar hur mycket som helst!!!
Du är för bra!
KRAM!

2007-07-01 @ 20:05:56
Postat av: Carro

Vet du vad! Jag har en ny smakupplevelse som vi måste prova. Det låter inte gått och jag vet inte om det är det heller men dom är ju till för att upplevas eller hur??
Aa här kommer den: Hårdbrömacka med ketchup och aromat...
En patient som tyckte asmycket om det ;)

Postat av: Lovisa

Å FY! låter asäckligt! haha, men det är sant, det är till för att upplevas :) haha, du är så bra. Tycker om dig!

2007-07-02 @ 19:43:15
URL: http://lollorosso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback